Rakk ikke SK2019 gitt

Hei!

Jeg er skikkelig glad i å reise. Derfor er jeg oppdatert på IATA flyselskapskoder. Liker godt å reise med QR (Quatar Airways), litt anstrengt forhold til TK (Turkish Airlines) som kansellerte flighten min til Sri Lanka. Angivelig på grunn av 50 cm snø på rullebanene i Istanbul. Særlig! Jeg mener, hvis man ikke gidder å fly, så kan man bare si det. Isteden for å komme med helt usannsynlige unnskyldninger, som virker som de er tatt rett ut av løse luften. Seriøst.

I går fløy jeg med U2, det høres mer glamorøst ut enn det var, det står dessverre bare for easyJet.Så ikke snurten av Bono. Billigselskap. Jeg tør ikke engang si at jeg føy med dem, mest fordi jeg kjenner en pilot. Sier derfor heller ikke at jeg reiste hjem fra Italia med Ryanair (FR) så sent som i fjor. Holdt på å bli sittende igjen på en gudsforlatt liten flyplass syd i Italia på grunn av streik. Det hadde vært til pass for meg ville han sagt, piloten (Ikke vis dette til Christian). Jeg har fortsatt tilgode å reise med f eks 8Y (Air Burundi), kanskje like greit.

Helst siden før påske har jeg hørt snakk om en SAS-flight. Den var liksom overalt, Jeg syns var merkelig at en enkelt flyvning skulle få så himla mye oppmerksomhet! En dame fra Bergen jobbet med den. Flere unge mennesker var fullstendig opphengt i den. Folk gikk jobbet som gale for å skaffe seg den. Noen hadde gitt den helt opp. Hvor mange er det plass til på ett fly?

– Vet du hvor SK2019 går eller? Jeg spør lavt og sånn helt i forbifarten, liker jo ikke å tilkjennegi at jeg ikke er oppdatert.

– Går? Hva mener du? Den GÅR vel ingensteder, hun ser skikkelig rart på meg.-  Det betyr jo liksom “Sommerkroppen 2019” da.

– Nettopp!! Svarer jeg. Det visst jeg vel #SK2019 #erikkeheltdum #forkortelser

 

Russebertemamma logger av for å #trimme #flylitt #øvepåforkortelser

 

Rakk flyet, men ikke SK2019. Bilde: Av og med meg sjæl.