Knute på tråden

Hei! 

Noen syns jeg skulle skrive om knuter i dag. Takk for utfordringen, Lasse (Coolaid2017). Nå er jeg lettere sjokkskadet etter å ha lest gjennom listen av #offisiellerusseknuter2017. Det begynte allerede på §01, sikker sex med en kongle? Jeg er usikker på om det i det hele tatt er mulig #følermeggammel. Kommer litt til hektene i §03 som omhandler vaksine mot hjernehinnebetennelse og skjønner samtidig at det er forskjell på kolonnene her. Kongla var knuta lism. Jeg jobber meg nedover listen og tenker at jeg godt kan spenne på meg skia og gå på polet (§48), men så var det det at den lua blir tung å bære på når man skal slepe rundt på en “liten isbjørn”. Høres sykt søtt ut, men jeg vet ikke hvor liten isbjørn det er snakk om? En stor veier opp til 800 kg. 

Da er det nok bedre om jeg prøver meg på en grønn seigdame (§55), å “hilse på alle som går mot deg i et fotgjengerfelt, og ønske dem velkommen over til den andre siden” klarer jeg fint. Og jeg tror noen ville reagere litt om jeg satset på å skaffe meg en kvist, ved å “oppholde meg 30 minutter i et tre før skolestart” eller “sitter under pulten” en hel skoletime. Gøy med #foreldrerulling, kleint med mamma som #samlerknuter? 

For øvrig stiller jeg meg til disposisjon for gjennomføring av §42, litt mer usikker på §61, men #whynotegentlig. For de som ikke kan alle 101 §§ utenat anbefaler jeg å søke det opp. Hvis du føler deg sterk og psykisk på høyden i dag (gjelder foreldre). 

Russebertemamma logger av for å #kjøpegullmaling (man kan aldri vite)  #segjennombildenefraslippet #sjekkeblogglista

PS Dere savnet bilder på bloggen? Ikke nå langer #elmstreetinmyheart


 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg