30 dager igjen til RT - øver på sanger

Hei!

Nedtellingen som starter da hun begynte på videregående, er snart ferdig. Ikke primært fordi hun snart er ferdig med 13 års skolegang (det skulle tatt seg ut), men fordi RT begynner om nøyaktig 30 dager. Russeberta og jeg har veldig forskjellig oppfatning av hva som bør prioriteres fremover. Hun var med på RT i fjor også. Jeg tror hun øvde. I år stiller hun til start selv og jeg skal si hun er forberedt. Det er skal jeg også være #trengerstøtte #siatdetgårbra #terapiblogg

Dette syns jeg hadde vært lurt å prioritere; lesing, innleveringer, øving og prøver. 

Russeberta har et litt annet fokus. Hun jobber hardt med å på stryke stjerner og bokstaver på dressen (som for øvrig er blå, fordi "Det er det kuleste da", ikke fordi hun går på handelsskole, "Herregud mamma, det er ikke sånn lenger"), arrangere tur til Sverige for å kjøpe billig alko ("Kan vi kjøre til Sverige så jeg kan bruke kvoten deres på drikke til RT?"), øve på sangen ("Er den ikke dødskul? Jeg ser du liker den!" "Øv på den til foreldrerulling!") og ikke minst når det skal slippes ("Må slippe i helgen ass, politiet har ikke nok beredskap på en tirsdag"). Jeg er IKKE beroliget. 

Russebertemamma logger av, må øve på sanger til #foreldrerulling #detblirsåååkult #huskbandera #ikkeværkleinmamma

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Russebertemamma

Russebertemamma

50, Bærum

Jeg følger russetiden fra et mammaperspektiv. Bloggen ble startet som en slags terapiblogg fordi jeg ville prøve å forstå mer av hva russetiden har blitt.Det er ganske mye ved den jeg ikke er så begeistret for. Jeg ville bygge en samtalebro mellom min russ og meg. Og kanskje mellom andre russ og deres foreldre?

Kategorier

Arkiv

hits