hits

30 dager igjen til RT - øver på sanger

Hei!

Nedtellingen som starter da hun begynte på videregående, er snart ferdig. Ikke primært fordi hun snart er ferdig med 13 års skolegang (det skulle tatt seg ut), men fordi RT begynner om nøyaktig 30 dager. Russeberta og jeg har veldig forskjellig oppfatning av hva som bør prioriteres fremover. Hun var med på RT i fjor også. Jeg tror hun øvde. I år stiller hun til start selv og jeg skal si hun er forberedt. Det er skal jeg også være #trengerstøtte #siatdetgårbra #terapiblogg

Dette syns jeg hadde vært lurt å prioritere; lesing, innleveringer, øving og prøver. 

Russeberta har et litt annet fokus. Hun jobber hardt med å på stryke stjerner og bokstaver på dressen (som for øvrig er blå, fordi "Det er det kuleste da", ikke fordi hun går på handelsskole, "Herregud mamma, det er ikke sånn lenger"), arrangere tur til Sverige for å kjøpe billig alko ("Kan vi kjøre til Sverige så jeg kan bruke kvoten deres på drikke til RT?"), øve på sangen ("Er den ikke dødskul? Jeg ser du liker den!" "Øv på den til foreldrerulling!") og ikke minst når det skal slippes ("Må slippe i helgen ass, politiet har ikke nok beredskap på en tirsdag"). Jeg er IKKE beroliget. 

Russebertemamma logger av, må øve på sanger til #foreldrerulling #detblirsåååkult #huskbandera #ikkeværkleinmamma

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Russebertemamma

Russebertemamma

51, Bærum

Det begynte med at jeg fulgte russetiden (RT) fra et mammaperspektiv i 2017. Bloggen ble startet som en slags terapiblogg fordi jeg ville prøve å forstå mer av hva russetiden er, og hva den betyr, for ganske mange unge. Det er ganske mye ved RT jeg ikke ikke syns er kult. Jeg ville kunne snakke med min russ på en ok måte, uten at det ble for mye krangling. Nå er jeg ferdig med Russebertas russetid, i 2018 er det Lillebror sin tur. Mellom slagene går jeg ikke av veien for å blogge litt om tilværelsen som tenåringsmama generelt. For ungdomstid er mer enn RT, selv om det ikke alltid virker sånn.

Kategorier

Arkiv