hits

Spy med stil

Hei!

Jeg vil ikke anbefale at du drikker så mye at du spyr. Jeg vil faktisk gå så langt som til å fraråde det. Men hvis du likevel bestemmer deg for å teste det, så vil du være glad for å ha lest dette. Gjør alt med stil, også oppkast å #spymedstil.

Når du kjenner deg kvalm, er en omgang med spying akkurat det du trenger. Sånn gjør du det, med stil #troddealdrijegskulleskriveomoppkast

  1. Hvor? Du kan ikke spy hvor som helst. Finn et egnet sted, helst ute (les busk eller kratt), helst ikke inne og absolutt ikke på en annen russ (heller ikke på russ fra rivaliserende busser, det er andre, og bedre, måter å markere seg på) eller på en annen russ sine eiendeler. Pass også på å ikke spy på sjåføren mens han kjører (#selvforklarende). 
  2. Når? En god ting kan ikke sies for ofte, #timingiseverything. Det tar seg ikke ut å spy på vors. Det er heller ikke særlig bra å spy på nach. Prøv å legge det et sted midt imellom. Spy for all del ikke i forbindelse med sjekking, hooking eller annen aktivitet av liknende karakter. Dårligste sjekketrikset i boka. Med mindre du vil teste ut guttens/jentas potensiale for empati og sykepleierskills, men #detfinnesenkleremetoder folkens. 
  3. Hvordan? Det anbefales å spy stående, helst fremoverlent, gjerne med litt bred beinstilling #ikkepådedyreskoadine. For alle med mer enn skulderlangt hår anbefales det å sette opp håret før du vrenger magesekken. Strikk rundt håndleddet er stikkordet her, du har ikke tid til å fly rundt å lete etter strikk! Det er veldig fint å få noen til å holde deg på pannen mens du spyr #barebestevennerorker NB! Etterpå fyller du på med masse væske. Nope, ikke alkoholholdig. Seriøst. 
  4. Hvorfor? Det eneste som virkelig hjelper når du er kvalm og elendig er å spy. Kroppen hjelper deg å bremse flyten av alkohol ut i alle kriker og kroker. Kroppen er smart. Den hjelper deg #følesikkesånnakkuratnårjegspyr. Skjønner?
  5. Hvem? Forhåpentligvis ikke du! 

Russebertemamma logger av for å #værevoksenenlitenstund og lage middag #velfungerendefamilie (LOL)

4 kommentarer

...

13.03.2017 kl.22:02

Ville bare slenge inn en liten kommentar her om at jeg syntes det er ganske "teit" av deg når du lager en så spesiell blogg som dette, at du ikke tåler kritikk for det du skriver, så i stedet for å være tøff nok til å svare, så sletter du heller bare kommentarene. Var innom her en tur tidligere da det var en kommentar med kritikk vender mot det du skriver, og i stedet for å svare så sletter du. Syntes du heller burde gjøre noe mer fornuftig enn dette hvis du ikke klarer å ta i mot like fine tilbakemeldinger. Da er du ikke egnet til å ha en blogg hvis du ikke tåler hate like mye som ros

Russebertemamma

13.03.2017 kl.22:20

Tusen takk for at du engasjerer deg:-) Jeg skal bruke det du skriver til noe positivt og som utgangspunkt for nye innlegg. Jeg er glad for alle tilbakemeldinger, og det er hate #godengelsk, jeg lærer mest av. Takk igjen for at du tok deg tid til å kommentere det jeg skriver. Fortsett med det!

Nora

14.03.2017 kl.09:17

Du vet du gjør det bra når du har haters

Russebertemamma

15.03.2017 kl.12:21

Takk, Nora. Litt ny måte å tenke på, men jeg stoler på deg:-)

Skriv en ny kommentar

Russebertemamma

Russebertemamma

51, Bærum

Det begynte med at jeg fulgte russetiden (RT) fra et mammaperspektiv i 2017. Bloggen ble startet som en slags terapiblogg fordi jeg ville prøve å forstå mer av hva russetiden er, og hva den betyr, for ganske mange unge. Det er ganske mye ved RT jeg ikke ikke syns er kult. Jeg ville kunne snakke med min russ på en ok måte, uten at det ble for mye krangling. Nå er jeg ferdig med Russebertas russetid, i 2018 er det Lillebror sin tur. Mellom slagene går jeg ikke av veien for å blogge litt om tilværelsen som tenåringsmama generelt. For ungdomstid er mer enn RT, selv om det ikke alltid virker sånn.

Kategorier

Arkiv